Tarieven

Onderstaande consulten zijn nu iets anders omdat ze niet fysiek worden gehouden (op de praktijk) tot de corona gestabiliseerd is.

Omdat we toch snel 1,5 uur in een ruimte zitten met gemiddeld 3 personen is mijn inziens het niet goed om dit nu op de praktijk te doen.

Velen zijn nog niet ingeënt of hebben te maken met risico gevallen. Zodra dit beter gaat zullen de consulten natuurlijk weer op de praktijk plaatsvinden wat toch het fijnste is! Momenteel is mogelijk:


- Skype consult

- Telefonisch consult

- WhatsApp consult

-Mini consulten via de e-mail


Na de corona zijn buiten het consult op de praktijk bovenstaande consulten ook altijd mogelijk. Je moet doen waar jij je het beste bij voelt!


Skype gesprek voor al je vragen


Zeker bij een pre of postpartum depressie of zware PMS zie je soms door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel meningen en welke weg moet je inslaan qua behandeling? Dat gaat ook op bij andere klachten! Mogelijk heb je talloze vragen waar je al lang mee rondloopt. Dan kan een skype gesprek prettig zijn. Er zit verder geen behandeling aan vast maar je kunt een stuk verder komen als je meer informatie hebt. Ik kan je helpen door antwoorden te geven en je een behandelwijze aan te raden. Natuurlijk kan dit ook over andere onderwerpen gaan zoals PMS, of burn-out e.d. Of misschien wil je gewoon praten over wat je voelt. Dat kan. 


- Een skype gesprek van een 20 minuten bedraagt E 17,50 en van 40 minuten E 35,00.

- Cliënten kunnen hier ook gebruik van maken tijdens de behandeling of preventie. Ook partners. Dan bedraagt het tarief E 20,00 per half uur.Tarieven voor consulten op de praktijk, via skype e.d. of telefonisch


- Pre & postpartum depressie                                                               E 95,00

- Pre & postpartum uitputting                                                              E 95.00

- Premenstruele klachten na PPD                                                          E 95,00

- Premenstruele klachten zonder PPD                                                   E 85,00

- Oestrogeendominantie                                                                        E 95,00

- Diverse klachten zoals burn-out, vermoeidheid,                                

- Klachten door pilgebruik, Stress & angst, 

   aanvulling van supplementen en voeding:

   lyfe style verandering, vruchtbaarheid, 

   conditie verbeteren voor het zwanger worden,

   enz.                                                                                                       E 85,00


- Herhaalconsulten pre & postpartum depressie, uitputting consulten, PMS na PPD & oestrogeendominantie E 75,00

- Voor andere consulten E 60,00In en exclusief


- De tarieven zijn exclusief suppletie en middelen. 

- Exclusief verzendkosten indien er iets wordt toegezonden

- Exclusief, indien gewenst een bloedsuikertest. Deze bedraagt E 7,50

- Inclusief de uitwerktijd waar ik mee bezig ben na het consult

- Begeleiding is kosteloos
Een consult kan plaatsvinden op de praktijk (na corona), via skype, WhatsApp video, telefonisch, via e-mail


Hoe gaat dit in zijn werk? je krijgt vragenlijsten via de e-mail gestuurd. Deze vul je in en stuur je terug. Bij vragen hierover mailen we. Aan de hand hiervan maak ik een behandelplan. Met de informatie die je van mij krijgt kun je aan de slag om je bijvoorbeeld je hormonen, hersenstofjes en tekorten aan te vullen en stabiel te krijgen. Bij energietekorten werken we met middelen die je kunnen helpen beter in je vel te komen zitten. Je kunt hier ook terecht voor duphaston ondersteuning (bij PPD)  indien gewenst. De behandeling is geheel persoonlijk en afhankelijk van je klachten. Het is onmogelijk om klachten met 1 soort pil te behandelen. Juist teruggaan naar de kern van de problematiek zorgt voor goede resultaten. Je werkt dan aan de OORZAAK. Omdat veel vrouwen persoonlijk contact erg prettig vinden (en dit nu met corona moeilijk is) is er de optie om een gesprek b.v. via skype te hebben. Dit kan het voor of na na het e-mail consult. Het skype gesprek duurt afhankelijk van het consult tussen de 30 en 45 minuten. Waaruit bestaat en consult?


- Een geheel op jouw situatie geselecteerde behandelwijze. 

   We beginnen met het zoeken naar de oorzaak en passen hierop de behandeling aan

- Je krijgt een lijstje met middelen die je met korting kunt kopen bij de roode roos.

- Aanvulling suppletie

- Hormonen of hersenstofjes weer  in balans brengen indien van toepassing

- Kijken of er stoorzenders zijn zoals een slechte darmflora, slechte weerstand e.d.

- Informatie over externe onderzoeken zoals progesterontest, complete schildkliertest e.d.

- Adviezen wat wel en niet te doen

- Triggers en hoe je die kunt voorkomen

- Een speciaal door mij ontwikkeld hormonen dieet

- Je krijgt een info pakket mee of opgestuurd

- Advies over eventuele coaching. Adressen waar je kunt praten als je dit wilt. 

- Skype gesprek

- Tarieven zijn inclusief het uitwerken. Men vergeet wel  eens dat een natuurgeneeskundige vaak uren in de boeken zit ;) Mini consult    E 45,00


Wil je iets kleins vragen? suppletie voor tijdens de zwangerschap zonder klachten? Of heb je een slechte darmflora?

Heb je lichte klachten rondom je menstruatie? Last van moeheid maar niet zo hevig als op de site beschreven?

Dan kun je een mini consult aanvragen. Dit gaat via de e-mail. Je krijgt een vragenlijst. Deze vul je in. Je maakt het tarief hiervoor over en je krijgt een op maat gemaakt recept gemaild waarmee je bij een groothandel goedkoper kunt bestellen. Dit is éénmalig en zonder begeleiding. Wil je het door  mij ontwikkelde (hormoon, hypoglykemie enz)  dieet erbij krijgen? Dan is het bedrag totaal E 55,00
Preventieplan intake                                                                                          E 125,00 


- De preventie beslaat een tijdslimiet van maanden. Het begint bij de intake. Dit consult duurt ca. 1,5 uur. (Nu met corona is er een skype contact van 45 minuten)

- Je krijgt een pakket met informatie mee (met de corona opgestuurd) 

- Je kunt ook mailen of bellen bij vragen zonder dat daar kosten aan zijn verbonden.

- Je krijgt een speciaal aangepast medicatieplan. Geen algemene middelen, maar speciaal op maat gezocht naar aanleiding van je anamnese. De middelen kun je de hele zwangerschap gebruiken. Maar we houden contact. Misschien moeten we soms iets veranderen. Het is ook de bedoeling dat je regelmatig laat weten het het gaat! Je hebt aan dit consult genoeg tot het tweede consult dit is pas rond 7 á 8 maanden!

De kracht van het preventieplan is dat je erboven op zit! Je zult begrijpen welke valkuilen er zijn. Hier kun je op letten. Je krijgt adviezen en tips en hier kun je mee aan de slag! Kom zo mogelijk direct als je zwanger bent! Maar ook als je al verder in de zwangerschap bent kunnen we het preventieplan aanpassen! Dit preventieplan omvat begeleiding waarvoor geen extra kosten worden berekend! Heb je meer ondersteuning nodig dan welke tijd daarvoor gereserveerd staat bespreken we dit even.


Het tweede consult:


beslaat de preventie voor na de geboorte. Dit houden we zo rond de 32-34 weken. 

Hiervoor krijg je een behandelplan voor deze periode op maat. Het is een periode waarin we op scherp staan en ik ga er van uit dat je regelmatig mailt of belt. Zo kun je direct ingrijpen mocht je je iets minder voelen. Het tarief bedraagt E 95,00

Je krijgt ook nu weer een consult van ca. 1,5 uur. Tevens krijg je een nieuw recept en nieuwe adviezen e.d. mee voor na de geboorte. Zorg dat je alles in huis hebt! Ook hier een skype gesprek van 45 minuten.


Het derde consult:


 is als de baby een maand of 3 á 4 is. Dan bespreken we wat je het eerste jaar het beste als onderhoud kunt slikken en krijg je adviezen mee. Het tarief daarvoor bedraagt E 75,00. Inclusief een skype gesprek van 30 minuten.Begeleiding is kosteloos:


Bij soortgelijke praktijken is het normaal dat hier kosten voor worden gerekend.

Tarieven die hiervoor gehanteerd worden liggen soms rond de E 55,00 per maand. Ik vind dit niet in verhouding staan met wat men daarvoor zal bieden. Daarom is de begeleiding bij geen roze wolk gratis.

Ook wil ik dat preventie en behandeling bereikbaar zijn voor iedereen. Is er extreem veel ondersteuning nodig, bespreken we dit en zoeken een oplossing.


0